Enhansment, for a change!

Hans Heijnen

  • Ervaren change manager
  • Verbindend leider
  • Zakelijke dienstverlening

Hans Heijnen (1967) heeft meer dan 25 jaar project management ervaring en is de laatste jaren succesvol als interim manager.

Als scheikundig ingenieur uit Delft ging hij bij Akzo Nobel Chemicals en daarna bij Unilever al snel projecten leiden. In 2000 maakte hij de overstap naar de Internetwereld en vervolgens heeft hij bij Lost Boys en Tam Tam gewerkt als project manager en manager operations. Vijf jaar later startte hij bij zakenbank NIBC, waar hij gewerkt heeft als manager Project Delivery.


Begin 2012 heeft hij besloten voor zichzelf te beginnen en zag Enhansment het levenslicht. Sindsdien heeft hij onder andere gewerkt voor ABN AMRO, de Nationale Hypotheekgarantie, Stater en bij woningcorporaties namens cegeka-dsa.  Waar Hans initieel vooral projectmatig veranderingen realiseerde in de rol van project- of programmamanager, heeft hij in recente opdrachten meer als interim manager leiding gegeven aan diverse teams.


Hans is een echte change leader, die graag het verschil maakt. In de woorden van een directe collega: "Hans weet de mensen om zich heen vertrouwen te geven om het beste uit zichzelf te halen. Hij brengt beweging vanuit rust en is uitermate sterk in het verbinden van mensen. Hij is binnen de samenwerking altijd op zoek naar een win/win situatie en weet hierbij een sterke focus op resultaat te behouden."


Hans woont in Delfgauw, is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Zijn hobby's zijn voetbal, gravel biken, catamaran zeilen en fotografie.

Voor meer informatie over Hans Heijnen, zie aanbevelingen en zijn curriculum vitae:

       

 CV Hans Heijnen (NL/juni 2023)

 CV Hans Heijnen (ENG/June  2023)